Cum sa faci un screenshot

Imaginea spune totul.

(click pt marire)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Nu ma deranjeaza deloc. Sunt sigur ca la un moment dat se va implementa. Sa nu fim rautociosi totusi…aminteste-ti ca nici iphone nu avea suport MMS decat cu 3rd party la inceput…si o perioada buna de timp. Si i-au lipsit multe lucruri esentiale pt un telefon. Asta nu l-a facut totusi cel mai tare OS mobile. Deci…chiar consideri ca este un flaw atat de mare lipsa suportului de screen capture?

  2. :)) Este genial,toate device-urile sunt rezolvate in mai putin de 3 pasi iar la android e o lista cat casa.Cred ca o sa se rezolve in curand

  3. adrian pt multitasking pentru versiunile sub 4.0 nu e aiurea sa ai nevoie de o aplicatie care face ce ar trebui sa existe nativ pe OS?Multitasking pare mai important decat screenshot

  4. asa cum a zis si duxx mai sus ce e explicat acolo este screen capture remote. Din moment ce exista aplicatii 3rd party care pot sa faca un screenshot, la fel de usor acel cod poate fi scris direct in Android OS.. Probabil nu li s-a parut prea important. La fel cum si celor de la Apple nu li se pare important Java. Pe symbian spre exemplu exista posibilitatea sa faci screenshot? Eu am avut nokia vreo 4 ani si niciodata nu m-am gandit ca as putea sa fac screenshot..pentru ca n-am avut de ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*