Cit tine bateria de iPad?

Apple spune ca tine zece ore. Dar nu poti sa-i crezi, nu?

Asa ca am facut un test. Cel mai solicitant dintre ele – un film rulat in full screen. Guess what?

Bateria de iPad WiFi tine in medie 11,9 ore! Ce zici? E suficient?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. Salut,
  Referitor la baterie nu stiu ce sa zic, macar 12 ore, asa doar 11,9 e cam nasol.
  Normal ca este suficient, mai mult de atat, arhisuficient, acum am sa ma bucur si eu de vizionat filme cand plec peste ocean, fara grija bateriei. BRAVO APPLE !!

 2. mai mult decat suficient. mi-as cumpara si eu un ipad cu 3g din ala… dar nu am inteles exact la ce foloseste? ai semnal ptr gps si te poti conecta la intenet atata tot? apeluri nu se pot face am inteles ca… doar cu aplicatii de genul skype daca am inteles bine.

 3. eu spun ca ajunge !
  Crezi cumva, Adrian, ca iPad-ul pe 3G va tine mai mult datorita unui consum mai mic ? Eu zic ca radioul de 3G consuma ceva mai mult decat cel de wi-fi chiar daca e facut o viiteza mai mica.
  in state pe AT&T cam ce viteze sunt pe 3G?

  Toate cele bune !

 4. salut, presupun ca varianta 3 g tine mai putin, intr o alta ordine de idei voiam sa te intreb : ipadul 3 g functioneaza si in romania?e unlock? ce fel de sim foloseste???

 5. @geo123: iPad 3G nu e blocat in nicio retea. poti sa-l folosesti daca operatorul gsm are un microsim sau daca sim-ul lor poate fi decupat sa intre in slotul de iPad.

 6. Mai adi. bateria are putine ci9cluri de incarcare. testul ala de 10 ore e la 100 cicluri. testate in laboratoare. Apple spune ca bateria rezista 10 ore.. e o medie a 100 de cicluri. acum depinde cum incarci bateria. daca e pe usb-port din computer ai altfel amperajul si daca incarci direct din outlet ai alt amperaj. depinde de situatia de incarcare. cea mai sanatoasa incarcare care sa te tina dumnezeieste e sa lasi ipadul la incarcat o noapte intreaga
  nmu te lua dupa softul ipadului ca e full battery. mai lasa inca 2-3 ore ca mai incarca si dupa aparitia mesajului ala.

 7. Am auzit ca bateria scade simtitor dupa 300-400 incarcari, care este experienta vpastra, vreau sa cumpar un Ipad 1 si n-as vrea sa am o baterie care sa tine doar 2-3 ore.

1 Trackback / Pingback

 1. Tweets that mention Cit tine bateria de iPad? | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*