roRadio 2.0 vine cu o noua interfata

noul roRadio a fost trimis deja catre Apple. Aplicatia va deveni odata cu versiunea 2.0 mai interactiva. Poate nu asa cum credeai sau sperai, dar oricum e un pas inainte.

Cristian Ivan de la Codesignum a declarat pentru boio.ro ca interfata e total refacuta, iar lista posturilor de radio a fost actualizata si completata.

Una dintre functiile interesante ale noii versiuni este posibilitatea de update a listei de posturi. Daca apar probleme, utilizatorul poate sa semnaleze asta imediat si lista se modifica.

Acum, de la aplicatii de iPhone pina la cele pentru Mac nu e un pas prea mare. Cristian, cum fac sa am si eu un Dashboard Widget sau o aplicatie de Mac cu functionalitate similara?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Tari aplicatiile celor de la Codesignum. Nu o sa mai dureze mult (un an cam asa zic eu) pana cand vor intra si ei tare in bani. Asa incep toate afacerile de succes. Prima data din pasiune, castiga public, dupa care face ceva extraordinar de tare, scoate pe bani, lumea deja stie despre ce e vorba si cu cine are de-a face si cumpara instant.

    PS: Vezi ca poti sa adaugi in iTunes statii radio. Am cautat si eu un widget si am gasit ceva minimalist si frumos dar ma mai punea sa instalez inca vreo doua chestii si m-am lasat de el. Am pus statiile in iTunes si impreuna cu SizzlingKeys e bijuterie.

  2. am o problema vreau sa ascult si eu un post de radio online altfm se numeste cum gasesc si eu un player cu care sa il pot asculta ?

1 Trackback / Pingback

  1. Concurs: Aplicatii gratuite, pe viata | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*