Star Trek – new trailer

abia astept sa vina. e najpa ca nu mai e cu echipa din next generation, dar pare interesant.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Cred ca e un remake, am dreptate? Si … iti plac si tie SCI-FI-urile? Ca io am toata seria SG1, cu tot cu lung metraje, SG Atl. aproape tot (nu is inca la zi), Star Trek NG il stiu pe de rost iar restul sunt in curs de vizionare. Daca iti place literatura SCI-FI atunci sa citesti Orson Scot Card, seria Jocul lui Ender, ii super seria …

  2. @adrian: nu e chiar un remake ci mai degraba o iau pe urmele star wars. adik prezinta viata lu spock, cum s-a construit enterprise si altele. o iau cu inceputurile. si e doar un film, nu serial.

    citesc si scriu SF de la 14 ani :) acum nu prea mai am timp sa mai citesc si nici sa scriu. din pacate.

  3. @adrian: atunci cind vor fi intr-o forma buna si transcrise pe computer in totalitate le va vedea toata lumea. iti promit prioritate, daca te intereseaza.

    singura problema e ca o sa mai dureze ceva…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*