Galaxy Tab – un esec?

Ce surpriza! OK, fie nu e surpriza. O tanti de la Samsung zicea ca vanzarile de Samsung merg excelent – in Decembrie 1 milion, in ianuarie 2 milioane si tot asa. WSJ are citeva informatii care aduc lumina in poveste, totusi.

During the company’s quarterly earnings call on Friday, a Samsung executive revealed those figures don’t represent actual sales to consumers. Instead, they are the number of Galaxy Tab devices that Samsung has shipped to wireless companies and retailers around the world since product’s formal introduction in late September.

Pressed by an analyst at an investment bank, the Samsung executive, Lee Young-hee, acknowledged that sales to consumers were “quite small,” though she didn’t give a specific number.

Urmeaza alta telenovela cu Motorola Xoom. Nu stiu de ce am senzatia ca primul iPad Killer va fi iPad 2. Ca si in cazul iPhone…

update 1 feb. 2011: cifre mai la obiect au fost explicate astazi: Samsung Galaxy Tab a avut un return de 16%. Comparativ, iPad a avut un return de 2%. Totodata, tanti de la Samsung si-a nuantat declaratiile si a spus ca inregistrarea convorbirii in cauza nu era buna. Vanzarile era “Smooth” nu “small”.

Cu toate acestea, un return de 8 ori mai mari decit la principalul concurent (iPad) fac din prima versiune a Samsung Galaxy Tab un device care trebuie sa trimita compania inapoi la masa de design si la recalcularea strategiei de marketing.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Am un Acer aspire 5315 Hackintosh
  Cu windows 7
  Bateria~ 60 minute
  Procesorul (Intel core2duo 1,6, 1Gb Ram) dupa 30 minute statea numai pe la 50-60`C

  Cu Mac OS X 10.5.2
  Bateria ~100minute
  Procesorul sta intre 25-40!

  Concluzia o trageti singuri!
  Mentionez ca pe timpul testului laptopul a fost folosit zi de zi 5-6 ore pe zi, aceleasi programe, aplicatii, muzica, torrent, wifi, etc

 2. Am avut ocazia sa folosesc cateva zile Galaxy tab. Cel mai mare neajuns mi se pare ecranul, in sensul ca este totusi prea mic. De exemplu, pe Ipad se pot citi carti in format pdf, cu paginile in format nativ, fara probleme, lucru care nu este posibil pe Galaxy tab.

 3. mai oameni buni! androidul, maco os x, sau windowsul sunt cele mai reusite sisteme de operare posibile pe lumea asta. eu inteleg ca voi vreti sa aveti un gadget care sa va faca sa va dati cu curu de pamant.. dar iiotenia e alta. Oamenii aia facura ceva, un mare lucru: sisteme de operare pt. gadgeturi. noi romanii ce facuram? un xp sp2 si atat? aici conteaza APLICATIILE, nu hardwareul sau sistemul de operare. deci aplicatiile in x code sunt cele mai reusite in momentul actual. prietenii stiu de ce.

 4. @mihai da am inteles ca merge. Chiar am sa-l incerc :). sunt sigur ca pentru web/mail/filme este chiar foarte misto ca este altceva decat ce suntem obisnuiti. In rest ptr diferite programe/jocuri cred ca e destul de mare bataia de cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*