Exclusiv: roLoto – lasati milioanele sa vina la mine

update: de azi, 28 decembrie roLoto e in AppStore. costa 3 dolari.

niciodata nu am fost atras de idee asta cu aruncatul banilor pe Loto. si mereu am crezut ca daca as fi jucat, as fi castigat. Am un feeling ca am noroc la chestii de genu asta.

Anyway, daca nu prea stii cu ce se maninca 6 din 49, in curind vei avea posibilitatea sa-ti folosesti iPhone-ul pe post de ghid intr-ale facutului de milioane. roLoto a fost deja trimisa catre Apple si urmeaza sa intre in review. Iar amanuntele suna super interesant.

roLoto iti spune ce sa joci in functie de suma pe care vrei sa o investesti, iti da chiar si sugestii de numere in functie de statisticile Loteriei Romana din ultimii 17 ani. Tot pentru incepatori, aplicatia vine cu un manual de referinta – “Totul despre Loto special 6/49”

Daca esti un impatimit al jocului, roLoto are o baza de data ale agentiilor din toata tara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. parca vad ca peste vreo 2-3 luni o sa vina vreun reportaj in care o persoana a castigat la 6 din 49 cu ajutorul aplicatiei asta

  2. ideea a fost a mea,si am dat-o pentru ca am un coleg care ma pune sa ii zic tot timpul numerele la loto :) a casticat la joker ceva infim dar macar a castigat!

  3. pai sa fie gata cat mai repede, ca sa luam premiul de 8 milioane de euro. eu daca as lua premiul cel mare cu aceasta aplicatie, as da 500.000 euro la Codesignum si 500.000 la boio. din 8 milioane de euro e de unde…

  4. Si eu il tot astept. Este in continuare “in review” :) Va anunt cand apare. Vezi totusi ca cele 8 mil sunt impozabile la sursa, deci ramai cu vreo 6.7 ceva :)

1 Trackback / Pingback

  1. boio.ro e o loterie | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*