Romanul Edward Maya este in Tap Tap Revenge

Chiar ma gandeam cum de muzica romaneasca nu a ajuns inca in aplicatiile de iPhone sau iPad. Pina cind DJ-ii romani sa-si faca aplicatii serioase, Tap Tap Revenge il baga in seama pe Edward Maya.

CINE??? Vei zice, poate… Well, asa am zis si eu atunci cind Stefan Vlad (unul dintre cititorii fideli ai boio.ro) mi-a spus despre povestea asta. Edward Maya este celebru peste hotare si muzica lui a ajuns in Billboard. Pe numele lui adevarat Eduard Marian Ilie, DJ-ul roman are la activ citeva Hit-uri internationale.

Acum, piesa lui Stereo Love a fost aleasa de developerii de la Tap Tap Revenge . Motivele sunt evidente: piesa este foarte buna. Tapulous spune ca Stereo Love are 80 milioane de vizionari pe YouTube.

Partea mai interesanta este ca daca descarci melodia lui Edward Maya pina la 5 decembrie poti sa castigi un iTunes Gift Card de 100 dolari.

[Merci Stefan Vlad]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Mă mir că există oameni care n-au auzit de Edward Maya. Era foarte celebru în România acuma 2 veri cu StereoLove. Cred că în vara 2009 numai piesa asta și Hot de la Inna mergea la radio și televiziunile muzicale.

    Abia prin 2010 a început să iasă și afară, chiar deodată cu Inna.

1 Trackback / Pingback

  1. Edward Maya – Locul 1 in iTunes US Dance | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*