Edward Maya – Locul 1 in iTunes US Dance

Uite ca am ajuns sa o vad si pe asta: piesa DJ-ului roman, Stereo Love este pe locul 1 la Songs in iTunes US.

Nici albumului lui de remixuri nu o duce prea rau. In momentul de fata se afla pe locul 7 in iTunes US.

Oare a ajutat si faptul ca Edward a fost inclus in Tap Tap Revenge?

Comentariile de pe pagina albumului sunt intr-o proportie foarte mare – pozitive. Multi dintre cei care au dat un rating spun ca Edward este roman si ii indeamna pe useri sa cumpere si alta muzica romaneasca.

[Multumesc Cosmin pentru pont]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Am vazut un comentariu care zicea ASA “Romanian music is the best” deci ….. E de bine cred

  2. Pe mine unul ma bucura ca avem oameni in muzica romaneasca care reusesc sa fie ascultati si peste hotare.Mai ales in US unde totusi acolo este o industrie in toata regula.Poate pe Edward Maya l-a ajutat si Tap Revenge asa cum ai zis si tu dar a placut si este pe primul loc.

  3. cum se face ca toate melodiile romanesti care au succes international mie imi displac complet?
    singura melodie care mi-a placut si o stie oricine de pe Pamant si Luna a fost Dragostea din tei sau Numa numa cum o stie lumea

  4. Sigur e de la tap tap … adica eu nu sunt fan house dar cum melodia aia era free am descarcat-o ~(cred ca e cea mai ok chestie free de peacolo in rest … e trist) …. oricum … atata m-am chinuit sa fac un punctaj bun … ca acum o ascult uneori pe youtube …;)) am fost corupta:))… ma intorc la aerosmith ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*