Toate motocicletele la tine in buzunar

Vezi la finalul acestui post cum poti sa castigi 12 promo-coduri pentru cele doua aplicatii prezentate.

Gabriel Dana da lovitura cu inca doua aplicatii de colectie: iMotorcycles si iWrestler.

Daca esti pasionat de motociclete, stii ce inseamna sa ai la dispozitie o intreaga baza de date cu toate detaliile posibile despre fiecare minune pe doua roti.

Ultimate Motorcycle Specs este deja in AppStore in varianta pentru iPhone si urmeaza si versiunea

pentru iPad. Peste 5000 de modele cu specificatii tehnice detaliate si 100 de producatori sunt prezentati in aceasta colectie. Poti oricind sa copiezi informatiile si sa le trimiti prin SMS sau E-mail si poti sa le traduci in 40 de limbi – inclusiv in romaneste.

Ultimate Wrestlers Collection este un must-have pentru pasionatii sportului. 4000 de luptatori sunt prezentati cu fotografii si detalii. Poti sa ii compari, sa iti alegi favoritii si sa trimiti informatii despre ei prin e-mail sau SMS.

Asa cum te-am obisnuit, boio.ro pune la bataie citeva promo-coduri pentru aplicatiile prezentate. Cu ocazia asta scutesti 4 dolari (atit costa fiecare dintre aplicatiile prezentate).

De data asta nu ne jucam cu 3 coduri, ci cu 6 (da, sase) pentru fiecare dintre cele doua aplicatii de mai sus. Dar trebuie sa muncesti pentru ele. In loc de cei trei pasi obisnuiti, acum ai de urmat patru pasi, iar codurile vor fi castigate dupa cum urmeaza:

– primul si al 3-lea comentariu valid (care respecta cei patru pasi) – castiga un cod pentru una dintre aplicatiile de mai sus.

– restul de zece vor fi oferite prin tragere la sorti pe data de 8 decembrie 2010.

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga iMotorcycles si iWrestlers pentru iPhone http://is.gd/i51QA pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

4. Spune in comentariu ce alte functionalitati crezi ca au nevoie astfel de aplicatii? Exista deja Compare Items, Favourites, Slideshow, List si altele. Cum crezi ca le-ai face sa fie mai bune?

Update: castigatorii sunt cititorii boio.ro care au raspuns pina acum: Cristi, scalpel_diem, claud3lu si Deltady. ii astept cu un email pina pe 12 decembrie sa intre in posesia codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Concursul de vineri dimineata | boio.ro
  2. Concursul de luni dimineata | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*