WTF of the Day – Noul HP iMac

HP lanseaza Z1 in Aprilie si spun ca este primul all-in-one computer cu diagonala de 27 inch.

Primul? Probabil ca au uitat de unde au copiat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

  1. Poate prin all-in-one inteleg ca e PC, tableta si telefon…mai stii, dupa Galaxy Note totul e posibil…:p

  2. Foarte bine. Mă bucur să văd că bunul gust la design este copiat. Și ce dacă au copiat de la Apple? Foarte bine, să tot copieze, să se învețe lumea cu “good design”. Asta nu va face decât să aducă mai mulți utilizatori către Mac, și oricum nu cred că există utilizator de iMac care să zică acum “Super, trec înapoi la PC și Windows”.

  3. Nu este computer, e workstation, ok? Oricum, o chestie foarte nișată. Nu are legătură cu iMac, chiar dacă seamănă. Z1 vine cu Xeon / Nvidia Quadro, chestii exclusiv pentru creație digitală. Și ca preț va fi mult mai sus.

  4. prin austria umbla zvonuri faine deja, e un PC bun pentru animatii, e puternic.
    Intr-un reportaj au spus persoanele care fac muzica pe Mac, ca e un PC faorte bine si sar muta pe noul HP z1

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*