cum sa deblochezi iPhone 1.1.4

a durat o zi pina baietzii au gasit rezolvarea.

metoda e simpla. NU o recomand inca. e buna doar daca ai un iPhone 1.1.4 nou-noutz cumparat cu firmware 1.1.4 si nu ai rabdare pina vine unlock-ul “oficial”

1. Downgraded with Ziphone 2.4b the Bootloader to 3.9 (ziphone -b)
2. Activated and Jailbreaked with
Ziphone 1.1.4 (ziphone -a -j) <- Change on Link $ to s
3. Installed BSD from Installer
4. Add to Source
http://installer.iclarified.com
5. Set Autolock to NEVER
6. Install from iClarified “Unlock 1.1.4”
Voila your Phone is downgraded to 3.9 Bootloader, Baseband 04.02.13 (from 04.04.05) and UNLOCKED

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Salut!
    Mai stii ceva de lansarea iphone-ului in Romania?
    Am vazut ca abia a aparut in Irlanda…adica ma gandesc ca noi mai avem de asteptat. Orange s-a laudat ca aduce in primul trimestru iphone…

  2. @andy: Ai vazut/auzit vreun comunicat oficial (prin presa sau la TV) sau vreun anunt oficial pe orange.ro legat de faptul ca Orange ar aduce iPhone in Romania, in primul trimestru 2008 ??!! Eu am auzit doar vorbe/barfe !

1 Trackback / Pingback

  1. unlock iPhone 1.1.4 OTB « iPhone 1.1.4

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*