Revista, pe post de dock pentru iPhone

Ideea Coca-Cola mi se pare interesanta. Cu atit mai mult cu cit si eu folosesc rola de servetele de masa pe post de “amplificator” de ocazie :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. @marius: Nu. Sa invete sa-si foloseasca iPhone-ul. La mine merge foarte bine si pe iPhone si pe iPad si pe Mac. Daca nu crezi, iti trimit un screenshot. Nu e nici jailbreakuit si nici nu folosesc altceva decit Chrome pt iOS.

  2. @marius: e normal sa fie asa. iOS 4 este un sistem de operare vechi de 2 ani. Sunt foarte putini useri care nu au trecut cel putin la 5.1, daca nu chiar si la 6.0, asa ca de ce ar suporta un developer de aplicatie iOS 4?

  3. super tare ideea. prima data am crezut ca este ceva dracie din plastic in forma de revista. pana ajunge si la noi ideea, rola de hartie e perfecta :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*