design-ul vista si tot ce e microsoft

am ajuns sa am repulsie la tot ce are design-ul vista. si din pacate pt microsoft asta e cam tot ce au ei: site-uri, programe, etc…

stiu ca design-ul tine de brand, dar daca tot ai scos ceva ce nu e bun, macar incearca sa-ti ascunzi urmele scapind de culorile alea ciudate si de felul in care sunt desenate meniurile, de fonturi si de altele… poate ca lumea va capata incredere in tine…

mai najpa e ca sunt o gramada care cred ca design-ul, culorile si fonturile dau bine si incearca si ei sa fure imite…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. @mihnea: sunt utilizator de xp de ani de zile. daca vrei, e reclama la xp :)

    @andrei: nu ma tenteaza sa-l folosesc, dar atunci cind nu am avut de ales, am facut asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*