Noul Dropbox pentru Mac

Dropbox arata de astazi diferit pe Mac. Interfata noua, sigla noua, functionalitate mai buna si retina graphics (cu exceptia iconitei cu “?” si a rotitei dintate). Este doar in Beta, dar arata a 2012.

Poti sa descarci Dropbox 1.5 beta de aici, dar trebuie sa stii ca merge doar cu max OS X Snow Leopard sau mai nou.

Apropo, sper ca nu mai e nevoie sa spun cit de folositor este Dropbox. Cine nu are un cont deja, poate sa-si faca unul gratis si sa primeasca spatiu in plus, cu acest link.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*