Replica AT&T la reclama Verizon

Ti-am zis ca Verizon a inceput razboiul? La nici 24 ore dupa AT&T vine cu o replica. Parca a fost filmata intr-unul dintre birourile lor…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Well.. they got a point there.
  Pe Verizon nu merge sa navighezi si sa si vorbesti la telefon in aceelasi timp.
  That sucks!

 2. @Blajan Alexandru: asa este. Nu merge. Dar de cite ori ai avut nevoie sa intri pe net exact in secunda in care te suna cineva? Problema este ca ma asteptam de la ATT sa faca o reclama mai buna.

 3. Asta e mai mult reclama pentru oamenii de afaceri.

  Oricum cred ca vor exista multe batalii intre AT&T si Verizon.

  PS: Cam cate iPhone-uri s-a vandut la Verizo? daca ne poti oferi informatia asta te rog.

 4. Ce este interesant in toata treaba asta este ca, la fel ca oriunde, concurenta exista si asta inevitabil duce la lucruri mai ieftine si mai muuuulte pentru cumparatori.
  Deci, sa ii lasam pe Verizon si At&T sa se certe, pentru ca noi, cei care cumparam, probabil suntem cei mai castigati.

 5. Ma intereseaza putin pentru ca americanii se cam dau nemultumiti de AT&T si vroiam sa vad cati au cumparat pana acum de la Verizon

 6. Sincer eu sunt foarte bucuros pentru cei din america ( oamenii care locuiesc acolo) care se pot bucura de doua firme care au ajuns sa isi faca reclame de genul acesta pentru ca s-ar putea ca ei chiar sa isi imbunatateasca reteaua( ma refer la ATT si probleme sale )

 7. Trebuia sa il intrebe: Draga, ce tastezi acolo ? Acum cautzi un restaurant pentru aniversarea noastra ? :D !

 8. Daca nu greșesc,când folosești căstile cu Bluetooth, îți apare sus, în status bar, insigna. Ăștia au scăpat delaliul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*