Nokia Papols

Eu nu reusesc sa apas imediat pe butonul de Pauza atunci cind ascult un Podcast si sunt in miscare, Nu stiu cum mi-ar iesi chestia cu bulele.

Nu conteaza ce scriu aici. E doar un pretext pentru a va da clipul cu angajatul Nokia. E cel mai funny accent pe care l-am auzit in ultima vreme. Oare colegii lui se pot opri din ris cind il asculta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Nokia Papols | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*