roUtil – aplicatia care nu trebuie sa-ti lipseasca

Am in folderul de “Romania” citeva aplicatii, dar niciuna nu m-a ajutat in atit de multe ocazii precum roUtil. Aplicatia facuta de Codesignum are toate informatiile de care crezi ca nu ai nevoie pina cind nu te lovesti de ele.

Ce faci daca esti pe drum spre Munte sau spre Mare si vrei sa afli starea drumurilor? roUtil iti da informatii la minut despre sosele blocate, in reparatii si chiar si accidente.

De cind s-a schimbat codul postal, nu am simtit niciodata nevoia sa invat noul cod, iar cind trimit cuiva un pachet si mi se cere un Zip Code de Romania de 6 cifre, nimic nu e mai simplu decit sa deschid roUtil.

Si astea sunt numai doua dintre multele functii foarte utile: aflarea prefixelor telefonice, validari de CNP sau Coduri IBAN, informatii despre carduri bancare, Info RCA sau Bioritm.

roUtil costa 5 dolari in AppStore dar boio.ro pune la bataie 4 promo-coduri. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga roUtil pe boio.ro http://is.gd/EzAgr1 “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv) in care sa spui si ce alte functionalitati ai vrea sa gasesti in roUtil.

Update: castigatorii sunt: CristianHerman, CadetDeRomania, Sergiudodis si dorin_h. Ii astept pina pe 10 februarie sa-si revendice codurile. Premiile nerevendicate vor fi oferite cititorilor fideli boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

  1. am uitat sa zic
    a mai zis cineva si mai sus, eu as vrea live webcams si nu pentru mine ca eu cred ca-i destul de completa aplicatia dar cam oricine ar face o asemenea aplicatie s-ar gandii sa puna si live webcams…

  2. Mi-ar plăcea sa vad plecării/sosiri aeroport Otopeni (pentru început) si informații CFR program trenuri, întârzieri, etc.

  3. Exista o deja o aplicatie pt. asa ceva, free, in AppStore: Convet Units for Free. Eu am incercat-o si mi se pare OK.


  4. – calcul distante intre localitati
    – informatii legate de punctele de trecere a frontierei din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*