Verizon incepe razboiul

…cu prima reclama care spune ca reteaua lor e mai buna decit AT&T.

Personajul din imagine este unul care apare in reclamele Verizon de obicei. Asta daca te intrebai de ce nu au gasit altul mai bun…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu stiu daca mai tine minte careva GAFA de prost gust facuta de orange la lansare cand nu vroiau sa vanda la clienti existenti mintindu-i ca nu au pe stoc (si eu ma aflam printre acei fraeri .
    Diferenta intre Orange si o companie adevarata mi sa aratat astazo cat se poate de clar dupa ce am citit cateva randuri pe alt site :

    “Verizon does reveal that February 9th at 3am will be the time that non-Verizon customers can finally order the Verizon iPhone. Meanwhile, the iPhone will be available in retail stores starting on February 10th to all comers.”

  2. iphone-ul din videoclip are dungile acelea ce despart partile metalice, pozitionate total diferit, si sunt 4, pe iphone-ul meu sunt 3. ca si pe restu toate.. oare varianta verizon nu va mai avea problema cu semnalul? eu asa cred. apple nu greseste de 2 ori.. tre sa fie prosti sa faca asta..

1 Trackback / Pingback

  1. Replica AT&T la reclama Verizon | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*