regina angliei e pe you tube

si oficial, cu tot tacimu. adik are canal oficial. asta e oarecum old news pt ca regina posteaza acolo de prin octombrie.

noutatea ar fi ca mesajul oficial de craciun al reginei angliei va fi transmis si pe you tube.

The Christmas Broadcast or ‘Queen’s Speech’ for 2007 will appear on this channel at approximately 3pm GMT on Christmas Day.

uite asa iti dai seama dom’ Basescu ca ai ramas in urma…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Hmmm se practica chestia asta… am vazut ca si realitateatv are canal propriu pe youtube. Decat sa bagi content la tien pe site si sa nu-l accseze nimeni mai bine urci pe youtube!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*