iPhone 1.1.2 unlock: cadou de craciun sau inselatorie?

niste baietzi care stiu sa-si ascunda identitatea f bine au lansat un site prin care anunta o solutie de unlock pt iPhone 1.1.2.

ei vand solutia cu 25 dolari. plata se poate face prin credit card sau paypal. chestia buna e ca e foarte ieftin si pt un american, canadian sau vest european care vrea sa-si deblocheze telefonul suna f bine.

rau este ca nu e confirmata inca. si cum baietzii vind ieftin oricine poate sa le pice in plasa si sa nu-si mai vada banii…

mai erau unii care vindeau o saolutie de unlock cu 50 de dolari cu conditia ca un client sa cumpere cel putin 100 licente de deblocare. cine e fraier sa dea 5000 de dolari???

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*