Record de vanzari pentru iTunes Gift Cards in Romania

Apple nu vinde iTunes Gift Cards in Romania, dar asta nu inseamna ca nu exista persoane dispuse sa ajute userii de iTunes US.

Dan Paul (idante.ro) este unul dintre ei. Pina acum – singurul care mi-a inspirat incredere si de care clientii sunt foarte multumiti. Si chiar daca toate calificativele lasate de userii de iTunes nu ar fi existat, cifrele spun totul!

In anul 2010 Dan a avut un rulaj de aproape 7000 RON. Am zis ca este o suma frumoasa pentru 12 luni de livrari de iTunes Gift Cards.

Si totusi, in primele 6 luni din 2011, Dan a vandut carduri in valoare de peste 100 milioane lei vechi!

Userii de iPhone, Mac sau iPad stiu ca un iTunes Gift Card poate fi folosit pentru orice device – banii intra in contul tau de iTunes/AppStore USA si raman acolo pe o perioada nelimitata. Well, pina cumperi jocul, aplicatia sau muzica preferata.

Presupun ca stii sa faci un Cont de iTunes US fara card

Iar romanii nu se incurca cu maruntis. Valoarea cea mai obisnuita pentru cardurile cumparate este de 50 dolari. Iar 65% dintre clienti cumpara cite un card nou destul de des.

Eu il recomand in continuare pe Dan Paul ca si sursa de iTunes Gift Cards in Romania. Preturile sunt mai mici decit pe eBay si nu te incurci cu PayPal. Clientii lui au numai cuvinte de lauda.

Daca ai cumparat carduri de la el, poti sa-ti lasi parerea mai jos. As fi interesat sa stiu cum ai aflat de site-ul lui si ce valori de carduri iei sau ce cumperi cu ele.

19 Comments

 1. Am cumparat de la Dan pana acum doua gift carduri si mai mult ca sigur o sa mai cumpar.Am aflat despre site-ul lui Dan de pe boio.ro cand cautam informatii despre iPhone prin 2009(cand am cumparat primul iPhone).Dupa ce am folosit o perioada Appstore Romania am vrut mai mult si asa am ajuns sa cumpar primul iTunes gift card anul trecut.Pana acum am cumparat doar in valoare de 80 $ dar va mai urma.Am cumparat in mare parte aplicatii si muzica.Deci prin aceasta cale multumesc boio.ro si idante.ro ca ne fac sa ne simtim si noi ca tarile normale din punct de vedere al folosirii Appstore si iTunes :)))

 2. @mnea: Troll?

  Nu e reclama. Posturile de reclama sunt marcate ca atare. Iar Dan Paul nu si-ar permite sa plateasca reclama pe boio.ro, oricum :)
  Doar apreciez eforturile facute de Dan si vanzarile lui chiar reprezinta un record si o chestie foarte noua pentru Romania.

  @Cosmin E.: cu mare placere.

 3. @Valentin: el poate stie sa raspunda la asta. dar de ce sa plateasca? Nu e firma: e o persoana care cumpara carduri de iTunes din US si le da unor prieteni.

 4. Pentru ca sta in Romania, foloseste sistemele de plata din tara asta si pentru ca pe site-ul lui mi-a sarit in ochi chestia asta: “Asta poate si pentru faptul ca Romania nu este o tara in care munca sa fie apreciata, punandu-se pret, intr-o proportie covarsitorare, pe piraterie. Scuzele pentru aceste tipuri de practici fiind dintre cele mai penibile si puerile.”
  Nu ii critic activitatea, doar ca cineva care face evaziune fiscala [daca nu plateste taxe] ar trebui sa fie mai aten la ce cuvinte foloseste.

 5. @valentin Am stat pe ganduri daca sa iti dau replica sau nu!
  Romania este plina de oameni care mor de grija altora.
  Ne-am ciocnit valizele in gara de ma acuzi ca fac evaziune fiscala?
  As putea sa te intreb acelasi lucru: tu iti platesti impozitele? Sunt sigur ca vei raspunde un DA cu convingere…

  Nu ai ceva mai bun de facut decat sa imi porti mie de grija?
  Daca vrei sa stii, da, platesc impozite, as putea sa iti arat dar cine esti tu sa ma justific?

  Referitor la comentariul pe care l-ai citat, era vorba de furtul de aplicatii si nu de plata impozitelor. Eu pun la dipozitie o metoda prin care sa se CUMPERE aplicatii. Esti off topic!

 6. ma gandesc ca se poate face redeem la gift card fara sa fi obligat sa iti introduci datele de card la contul pe iTunes (nu ca ar avea ceva legatura)

 7. Can someone tell me how I can buy a Romania ITunes code in order for me in order to buy music on the ITunes Store?

 8. @Ramon: there no such thing as Romanian iTunes Gift Cards. You can buy music from this store if you have a romanian debit/credit card or a romanian paypal account. However, most of the music in this store can be found in the US iTunes Store.

 9. Hi, there Adrian I’m actually trying to purchase this INNA – Party Never Ends album. However this album that I want to purchase has an exclusive track in the Romania ITunes Store that cannot be purchased at any other ITunes online store. I would only be able to buy this album if I have a credit/debit card that’s from Romania. I need someone from Romania to purchase this album for me and of course I would be happy to send payment before they order it so they can e-mail me the album so I can download it. I’ve been searching for this track for about three years now. I need someone to please help me either get an iTunes code from Romania that can be ordered via the ITunes online store which in return the code can be e-mailed.

  https://itunes.apple.com/ro/album/party-never-ends/id786143036

 10. Track. 8. P.O.H.U.I. is the one that I’m missing from my collection. Track 8. P.O.H.U.I. can’t be purchased at any other online ITunes Store.

 11. Hi guys it’s me again. I hope you all had a great new years but I have to keep asking. Is there anyone out there who lives in Romania that can help me get an ITunes gift code by ordering it for me and sending me the code via e-mail in order for me to redeem and purchase the albums I need from the music that is ONLY available in the Romania ITunes Store? I would be happy to pay a little extra money for the person who helps me.

 12. @Ramon: if you remember we had a conversation about this. There are no iTunes Gift Cards for iTunes Romania so you can only get that song/album from someone who owns it.

 13. Va Salut,
  Parintii mei nu au carduri de credit si incerc sa le deschid un cont pe App Store in Romania. Cineva de la un Apple Premium reseller mi-a sugerat sa cumpar un credit in Statele Unite unde locuiesc si sa-l incarc pe Apple Store in Romania. Din cite inteleg din aceasta discutie aceasta varianta nu va merge. Puteti sa-mi confirmati sau infirmati?
  Si va rog sa-mi da-ti o idee pentru a putea sa le deschid parintilor mei un cont fara un card credit pe App Store in Romania…
  Multumiri…
  Dan

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*