Record de vanzari pentru iTunes Gift Cards in Romania

Apple nu vinde iTunes Gift Cards in Romania, dar asta nu inseamna ca nu exista persoane dispuse sa ajute userii de iTunes US.

Dan Paul (idante.ro) este unul dintre ei. Pina acum – singurul care mi-a inspirat incredere si de care clientii sunt foarte multumiti. Si chiar daca toate calificativele lasate de userii de iTunes nu ar fi existat, cifrele spun totul!

In anul 2010 Dan a avut un rulaj de aproape 7000 RON. Am zis ca este o suma frumoasa pentru 12 luni de livrari de iTunes Gift Cards.

Si totusi, in primele 6 luni din 2011, Dan a vandut carduri in valoare de peste 100 milioane lei vechi!

Userii de iPhone, Mac sau iPad stiu ca un iTunes Gift Card poate fi folosit pentru orice device – banii intra in contul tau de iTunes/AppStore USA si raman acolo pe o perioada nelimitata. Well, pina cumperi jocul, aplicatia sau muzica preferata.

Presupun ca stii sa faci un Cont de iTunes US fara card

Iar romanii nu se incurca cu maruntis. Valoarea cea mai obisnuita pentru cardurile cumparate este de 50 dolari. Iar 65% dintre clienti cumpara cite un card nou destul de des.

Eu il recomand in continuare pe Dan Paul ca si sursa de iTunes Gift Cards in Romania. Preturile sunt mai mici decit pe eBay si nu te incurci cu PayPal. Clientii lui au numai cuvinte de lauda.

Daca ai cumparat carduri de la el, poti sa-ti lasi parerea mai jos. As fi interesat sa stiu cum ai aflat de site-ul lui si ce valori de carduri iei sau ce cumperi cu ele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*