Tot Mai Sus

Se mai face in Romania muzica cu mesaj pozitiv? Nu stiu ce se asculta, dar am senzatia ca asta o sa fie Summer Hit.

Apropo, Guess Who inca imi e dator pentru Trademark-ul folosit in cantec – tot mai sus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

  1. Parca e AFTERMATH: Swallowed by the Sun ! E prea varza clipul. Ca sa nu zic. PRAF!

  2. domnu’ Moga face treaba iar, acuma faza cu copiatul de la altii devine un obicei…

  3. Imi cer scuze poate nu am deschis suficient de mult ochii si urechile dar care era trademark-ul dsp care vorbeste Adrian?

  4. Daca inregistrai expresia “tot mai sus” … acum puteai sa-ti ceri drepturile ;)

  5. Foarte buna imaginea. Ea, mai mult decat melodia, da tenta pozitiva clipului. Din pacate melodia nu m-a prins… Poate dupa repetate ascultari pe la diverse radio-uri imi va intra in minte.
    Tot pozitiv mi se pare in sine faptul ca s-a facut acest clip, diferit ca mesaj, de majoritatea melodiilor de acum. La… mai sus ;)

  6. si melodia lor dinainte avea un mesaj positiv si reflecta trista realitate din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*