Metallica – Cyanide

mai sunt 10 zile pina la lansarea oficiala  a urmtorului album Metallica. pina acum am asultat 3 piese.

nu pot sa zic ca m-a incintat una dintre ele de la cap la coada. asta poate si pentru ca ele nu prea sunt unitare. par lungi, cu teme diferite in cadrul aceleiasi piese, dar cu siguranta metallica face un pas spre mai bine. stilul din St. Anger se face inca simtit, dar baietzii revin si la thrash-ul de pe albumele mai vechi.

Poti sa asculti si tu Cyanide AICI. Apropo, metallica face o miscare suprinzator de imbucuratoare pentru fani: publicarea integrala a pieselor pe site-ul personal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cu siguranta este un pas spre bine, dar tot departe de “old Metallica” sunt. Astept urmatorul album… :))

  2. azi am ascultat tot albumul death magnetic si pot spune ca e metallica ,suna bine si sunt sigur ca va fi un succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*