Dell Latitude Z nu e chiar ceea ce asteptam

un laptop care se incarca wireless? Excelent! imi doresc asta de cel putin 5 ani de zile. Dell sparge gheata cu Latitude Z.

OK, sunt de acord sa platesc 2000 dolari pe el, imi convine (poate) sa mai arunc 200 dolari pe standul care il incarca wireless, dar nu vreau ditamai valiza ca sa-l car cu mine.

Ideea e buna: laptopul sta pe un stand care il incarca prin inductie. Problema e ca standul e de 5 ori mai mare decit laptopul. Ca sa nu mai mentionez faptul ca jucaria aia care il incarca e legata la priza ca sa mearga. Si asta da peste cap tot rostul laptopului wireless.

il trecem pe lista de FAIL pe asta si asteptam un laptop pe care nu trebuie sa-l tii pe ditamai fieratania. Oare nu poate nimeni sa faca un laptop care sa tina vo 10-15 ore fara baterie si pe care sa-l tii departe de jucaria care il incarca?

OK, ca sa fiu sincer, Dell Latitude Z are alte jucarii interesante: wireless screen sharing (cu un fel de router proprietar), rama de ecran senzitiva si o forma ciudata. e un experiment interesant, dar cred ca o sa moara repede.

via Giz

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. La ce te asteptai ! Inducanta e un proces cu pierdere mare de energie pe partea campului magnetic. Deci sa o convertesti inapoi din camp magnetic in energie… la asta rezulta… ditamai platforma. Nu inteleg dece s-au mai chinuit. Doar ca sa dovedeasca ca se poate ? Probabil te asteptai si de la Apple sa vina cu o idee ca dasta, nu ? :D

  2. era de asteptat. totusi mie mi se pare destul de comod. ajungi acasa, il arunci pe masuta lui speciala si te culci. plus ca poti sa-l si folosesti cand sta la incarcat. e chiar ok. Si Dell nu cred ca a pus mare accent pe inventii d-astea traznite..ii lasa pe altii sa le descopere si ei le perfectioneaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*