preturile iPhone 3G prin Orange in Romania

Orange Romania nu a facut nimic oficial pina in momentul de fata. sefii lor din Franta insa au dat astazi oferta pentru iPhone si cum astia micii de la Bucuresti nu poa sa fie mai prejos calculele sunt simple.

iPhone 3G de 8GB – 6,4 milioane lei vechi

iPhone 3G de 16GB – 8,55 milioane lei vechi

preturile contin TVA si sunt valabile cu un abonament Orange de minim 2 ani creat special pentru iPhone 3G. ele sunt usor rotunjite in plus. ceea ce nu e rau deloc.

daca vrei sa-ti pastrezi insa abonamentul vechi (cu extindere de 2 ani) sau sa iei unul dintre abonamentele deja clasice de la Orange trebuie sa platesti cam 2,2 mil lei vechi in plus pentru fiecare telefon.

nu cred ca Orange va oferi iPhone 3G la cartele pre-platite dar daca asta se va intimpla, pretul unui iPhone va ajunge la aproape 16 milioane lei.

la preturile de mai sus trebuie sa mai adaugi optiuni de servicii de date 3G si ceea ce platesti pt a aplicatiile din AppStore. va fi o factura frumoasa…

disclaimer: preturile sunt orientative. pina in momentul in care iPhone 3G apare in oferta Orange, ia-le ca atare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. iPhone 3G de 8GB – 6,4 milioane lei vechi a zis:

  August 9th, 2008 at 6:05 am
  […] Am aflat preturile de la iphone adus de Orange in Romania, chiar daca nu sunt oficiale sunt destul de orientative. Si din punctul meu de vedere sunt foarte competitive. Ma gandeam sa iau un Nokia E71, dar un iPhone 3G de 8GB la 650 RON chiar ma face sa-mi schimb optiunea. Mai aveam in target un HTC Touch Pro, dar am aflat pe cai neoficiale ca va ajunge de abia prin noiembrie in romania la Vodafone. Povestea asta cu iPhone-ul este primul deal de pe piata romaneasca care m-ar face sa-mi schimb operatorul din Vodafone in Orange. Post a comment — Trackback URI RSS 2.0 feed for these comments This entry (permalink) was posted on Saturday, August 9, 2008, at 2:05 pm by Cata. Filed in Fara and tagged 3g, gsm, iPhone, operatori, orange, vodafone. […]

  ai idee cat costa cu prelungirea unui abonament?pentru ca 6,4 mil va fi iphone-ul cu abonament de minim 15 20 euro/luna

 2. eu fac ceva pe astia de la orange romania. telefonul asta tyrebuie sa coste 200 de dolari nu 6,4 milioane

 3. iPhone 3G de 8GB – 6,4 milioane lei vechi este o mare minciuna cei de la orange sint niste excroci

 4. credeti?dar de900 RON ce spuneti? chiar ca sant excroci,dar am inteles ca iphon-ul se vinde numai la ei.vreau sa i-mi iau si eu la abonament de 39,dar poate stie cineva de unde se poate procura mai ieftin .

 5. bey baieti akum cu criza asta financiara am vizitat un orangeshop din ph un iphone 3g l pret de 180 euro l abonament si 290 la liber deci faceti si voi calculul la 300 euro undeva la 12 mil [lei vekii] deci vi se pare scump?

 6. Ma e la liber sau la abonament??? ca vreau eu sa imi iau si in total cat mar costa cu tot?adik cablu de date etc pls spunetimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*