preturile iPhone 3G prin Orange in Romania

Orange Romania nu a facut nimic oficial pina in momentul de fata. sefii lor din Franta insa au dat astazi oferta pentru iPhone si cum astia micii de la Bucuresti nu poa sa fie mai prejos calculele sunt simple.

iPhone 3G de 8GB – 6,4 milioane lei vechi

iPhone 3G de 16GB – 8,55 milioane lei vechi

preturile contin TVA si sunt valabile cu un abonament Orange de minim 2 ani creat special pentru iPhone 3G. ele sunt usor rotunjite in plus. ceea ce nu e rau deloc.

daca vrei sa-ti pastrezi insa abonamentul vechi (cu extindere de 2 ani) sau sa iei unul dintre abonamentele deja clasice de la Orange trebuie sa platesti cam 2,2 mil lei vechi in plus pentru fiecare telefon.

nu cred ca Orange va oferi iPhone 3G la cartele pre-platite dar daca asta se va intimpla, pretul unui iPhone va ajunge la aproape 16 milioane lei.

la preturile de mai sus trebuie sa mai adaugi optiuni de servicii de date 3G si ceea ce platesti pt a aplicatiile din AppStore. va fi o factura frumoasa…

disclaimer: preturile sunt orientative. pina in momentul in care iPhone 3G apare in oferta Orange, ia-le ca atare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

 1. Si pe langa acesta suma se mai adauga si pretul dock-ului? Parca ai spus ca vine separat.

 2. toata lumea vrea sa cumpere noul iPhone dar nimeni nu s-a gandit ca dupa o perioada de 2 ani, cu abonamentele speciale de la Orange, ajunge sa scoti din buzunar vreo 1900 de dolari.

 3. daca v-ati uitat la oferta atent Orange Franta o sa vinda iPhone-ul cu 3 abonamente, cel mai ieftin fiind 30 de euro iar cel mai cum 150. nu stiu de ce am presimtirea ca nici la noi nu va fi mai ieftin.

 4. Submitted by T509 on June 26, 2008 – 10:29am.
  Orange released the price of the phones without subscription too.
  They will give let the 8 Gb model for 609? (958 US$) and the 16 Gb one for 709? (1 115 US$). We are far away from any reasonnable price.

  Source : http://sosiphone.com/blogiphone/?p=424

  eu nu cred

 5. @dragoshy: preturile cred ca o sa fie cele de mai sus. la ele se adauga un abonament orange de maxim 30 euro pe luna.

  @LJ: ba m-am gandit. am si scris despre asta :) evident ca nici in romania nu o sa fie mai ieftin…

 6. Cred ca in orice caz tot din US o sa fie mai OK de luat.
  Si sa speram ca va exista unlock/jailbreak/installer etc. si pt. 2.0+ ;)

 7. Intrebare referitoare la Iphone 3g, oare toate accesoriile care se folosesc pentru Ipod se pot folosi si pentru Iphone, boxe, etc……

 8. Buna, am achizitionat si eu un iphone 114 de care sunt foarte incintat (tinind cont ca am fost si sunt fan inrait nokia). a luat si un abonament 3G de la orange ca sa fie treaba buna…cel putin asa am crezut. Recunosc sincer ca sunt un antitalent clar la tehnica dar totusi as dori sa pot sa setez acest telefon pentru a putea intra pe net. Pina acum nu s-a conectat decit pe o retea wi-fi de prin cartier dar asta nu ma satisface prea mult ca in restul orasului e in plop. Cum se pot face setarile necesare?

 9. @briareu: nu. mai alex boxele. castile da.

  @marius: inca nu a aparut iPhone 3G asa ca daca l-ai luat acum ai cam luat tzeapa. iPhone 3G apare peste 9 zile in state si peste citeva luni in romania…

 10. eu as vrea sa mi l cumpar din State , de unde se poate lua si la liber(adik fara abonamente , obligatii) dar nush dak se poate decoda si folosii aici. mi s a mai intamplat k astia sa nu mi poata decoda un alt tel tot de acl….nush ce sa mai cred…in orice caz eu zic sa mai asteptam sa treaca “febra ” si dupa ce o sa apara si la noi si o sa aiba juma de Romanie o sa se ieftineasca si atunci ne luam si noi..:))

 11. nu cred ca acela va fi pretul pentru ca tu l-ai calculat in dolari…in romania va fi undeva la 199 euro+ tva (8gb)adica 8,21 mil si 249 euro+ TVA (16gb) adica 10,3 mil la care se va mai adauga probabil 100 euro pentru cei care au deja un abonament clasic si vor sa-l prelungeasca.Daca tragem linie si facem un calcul aflam ca cel de 8gb va costa 11,7 mil ,iar cel de 16 gb 13,8 mil. Sincer prefer sa dau 12 milioane pentru cel de 8gb cu prelungire decat sa cumpar vreun abonament special de 30 euro /luna. Adrian am o intrebare;Am inteles ca iphone 3g se activeaza in magazin, si vreaus a stiu daca se percepe vreo taxa?..intelesesem ceva de 36 dolari in america..

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. pretul iPhone 3G cu abonemant Orange | boio.ro
 2. Apple: IPhone 3G in Romania | Idiot Friendly IT
 3. iPhone 3G de 8GB - 6,4 milioane lei vechi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*