ce sa faci cu un iPhone 3GS

prima data urmeaza pasii de aici:

1. Put your phone into recovery mode and connect it to your computer.

2. Using usbview on Windows(enable Config Descriptors), System Profiler on Mac, or lsusb on Linux, read your phones ECID. It’s the 16 digit hex number after “ECID:”

3. Go to purplera1n, type it, and hit enter

4. Save the generated file for a purplera1nyday…

Ca sa iesi din Recovery Mode, apasa Home+Power timp de 10 secunde. Tine micul fisier generat de site-ul in cauza intr-un loc sigur. Te va ajuta, probabil, peste ceva timp sa-ti deblochezi iPhone 3GS-ul tau luat de la Orange.

instructiuni detaliate aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. @frozen: Nu asta era ideea principala cu care trebuia sa ramai.
    Oricum se stie ca pe 9 iulie 3GS apare la Orange
    Sursa: apple.com (referitor la postul anterior despre realitatea.net)

  2. Am lasat acel comentariu pentru ca ar putea fi unii carora le`ar lasa impresia ca 3GS-ul se vinde deja la Orange.
    In alta ordine de idei, faptul ca Orange il va lansa oficial in Romania va lasa un gust amar multora datorita pretului exagerat pe care probabil il va avea noul iPhone.

1 Trackback / Pingback

  1. DevTeam tine cu Romania | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*