SteamBalls HD – iPad incepe sa primeasca jocuri pe masura

Concurs: vezi la finalul postului cum poti sa castigi un promo-cod pentru SteamBalls HD. Acest concurs este dedicat celor care urmaresc @boioglu pe twitter

Daca te-ai saturat sa joci Zuma pe computer sau pe iPhone si vrei ceva mai mult, de azi ai ocazia sa faci iPad-ul un device care sa-si merite banii. Unul dintre jocurile de tip puzzle care mi-au atras atentia in ultima vreme este SteamBalls HD. Developerii au lucrat atit de mult la detalii incit ai senzatia ca ai in fata un joc mecanic adevarat.

Scopul jocului e simplu: castigi puncte atunci cind colectezi cel putin 3 bile de aceeasi culoare. SteamBalls HD nu e un joc static. Diferitele bile au greutati diferite asa ca suportii pe care stau actioneaza ca niste cantare si se ridica sau se lasa in functie sarcina care este aplicata pe ei.

Imaginile spun mult mai mult, asa ca te las sa vezi un Game Teaser si o demonstratie de joc.

Exista si o varianta de iPhone a jocului, dar pe iPad totul pare mai interesant. Ca de obicei, boio.ro pune la bataie 2 coduri cadou cu jocul prezentat mai sus. Ca sa le castigi trebuie sa indeplinesti simultan urmatoarele cerinte:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga jocul SteamBalls HD pentru iPad pe boio.ro http://tinyurl.com/2ar37n4 @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de tweeter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii vor fi alesi random pe data de 30 iunie. Mai multe tweet-uri – mai multe sanse de castig! Codurile merg doar pe iTunes US, dar poti sa iti faci oricind un cont gratuit.

update: concursul a luat sfarsit. Castigatorii sunt @radwkw31 si @chance_hd. ei ai primit un DM cu promo-codurile pentru SteamBalls HD

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention SteamBalls HD – iPad incepe sa primeasca jocuri pe masura | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*