pretul unui SMS

vrem SMS mai ieftin. zic in cor si americanii si europenii (nu mai am linku).

mda, si eu vreau sms-uri cu un cent. sau sa se dea la kil…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Am 200 sms-uri rezultate din ceva optiune… si nu imi amintesc cand am trimis ultima data unul… e mai simplu sa vorbesti. Trimit mesaje cand nu am chef sa vorbesc cu persoana respectiva dar trebuie sa ii comunic ceva ( convenabil nu? :) ) Preferabil ar fi sa se introduca mai multe optiuni cu gramada de minute…

  2. noi in uK avem sms’uri cu miile, chiar unlimited. Pana la iphone nici nu mai foloseam unghiere…
    Internationally le trimitem cu 1p ($0.0176 ). Deci se poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*