prima victima a gaurii negre

este google.

imi cer scuze ca dau asemnea prostioare de stiri pe blog :)) din seria “sfarsitul lumii”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Dar sa stii ca oameni au luato razna ma mir ca la stiri au aratat ca numa noi romani suntem asa disperati si fricosi ma mir ca si alte tari nau fost asa disperati ca si noi ce sa facem asa e romananu speriat de orice, in primul rand va ganditi ca testu asta e acordat de sefi sefilor si cel mai puternic presedinte bus si alta tara ca si rusia si etc deci sigurat nu ar fi un dezastru daca nu ar fi experimentu asta lumea nu ar mai avansa trebuie sa facem ceva ca sa avansam nu sa stam tot intrun loc asa cred eu cica se zice ca daca experimentu reuseste intrun timp indelugant o sa apara ” masini zburatoare ” “scuturi ” si etc dar asta cine stie asa am auzit si nah cam atat am sa zic eu

  2. si mai ceva ganditiva ca lumea e incostienta de accidente dar e facut cu cap experimentu asta si nu facut de orice prost

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*