offline for a day

si daca tot sunt plecat in … offline pentru o zi, va las cu gandul la MacBook-urile care vin marti.

vrei un motiv sa renunti la windows? pozele spun cit o mie de cuvinte.

chip in taci ; )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sicer, pe cat de mare fan Apple sunt, tot Vista x64 e o solutie mai buna decat osX daca iti plac configurarile si setarile. Am lucrat pe mac mult, si recunosc ca e un so gandit, simplu, ideal pentru entertainment, dar cand vine vorba de tone de aplicatii si modificari de registri etc, tot un pc de ultima generatie e mai ok. Chiar si asa cum e el, lipsit de stil :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*