premiera: boio.ro cu mina pe iPhone

gata. l-am testat. am si un filmuletz care intra azi in post-post productie si care va aparea cit de curind pe blog.

evident ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa intru pe boio.ro. s-a incarcat destul de repede si am reusit sa vad poze, posturi…toate cele.

ca sa am termen de comparatie am intrat si pe blogurile lu piticu si zoso. primul s-a incarcat destul de repede si fara probleme. deci, piticule ai blog iPhone friendly, ca si al meu.

a lu zoso a durat ceva mai mult pina a incaput pe iPhone. poate si pt ca el are multe posturi pe prima pagina. iar header-ul nu s-a incacat deloc. dar asta o sa vedeti voi in film. cel mai probabil clipul va aparea miercuri pe boio.ro la [boio video report].

am mai test si google maps, camera foto (pozele au o calitate buna, mai ales daca e lumina in zona), mailu (mi-am trimis un mail pe adresa mea de gmail), ipod-u si altele :)

primele pareri: tastatura e ciudatzica, dar te obisnuiesti cu ea. telefonul e mult mai mic decit imi imaginam. zici ca e o jucarie, iar meniul se misca natural. ca si functia de zoom cu multi-touch :) o minunatie, ce mai…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. University Update - Google - premiera: boio.ro cu mina pe iPhone
  2. exclusivitate: roBlogosfera pe iPhone | adrian boioglu - tot mai sus
  3. iPhone test la [boio video report] | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*