tudor chirila – blogger-ul

e interesant sa-l gasesc si in ipostaza asta. nu sunt foarte la curent cu povestile despre vama veche. stiu ca atunci cind eram inca in romanica se despartisera. mai am inca pe laptop ultimul lor videoclip – ala de pe autostrada…

pe trafic.ro e listat ca foto blog. a publicat citeva poze la inceput dar vad ca acum a trecut la lucruri serioase. adik scriituri. multe inainte, tudor! 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*