video: iPhone 1.1.2 unlock cu Next Sim v3

update: cea mai noua versiune de Next Sim (V4) poate f cumparata acum in Romania. mai ieftin decit pe okazii… AICI.

get your Next Sim v4 now, cheaper than ever.

iphone 1.1.2 merge cu sim card de vodafone romania. vezi in film care sunt cerintele, care sunt pasii pt deblocare si mai ales dovada ca iPhone 1.1.2 cu bootloader 4.6 poate fi deblocat pentru romania.

ai nelamuriri? iti place ce vezi? nu-ti place? ai intrebari? posteaza un comentariu mai jos!

english: next sim v3 is working just fine with iPhone 1.1.2 OTB. i bought mine on ebay on Jan 2nd and got it in 9 days. watch the video (sorry, it’s in Romanian). but at least you can see the proof. let me know if you have any questions.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. Eu am 1.1.2 (OTB) jailbreaked. Inca nu am incercat upgrade cu jailbreak la 1.1.3.
  Dar pana la urma care-i faza (ca sa-mi fie si mie clar) ?
  1. Daca fac upgrade CU jailbreak la 1.1.3, POT sau NU sa fac apoi downgrade la orice, daca nu-mi convine sau daca am probleme ?
  2. Daca face upgrade automat la 1.1.3 (deci prin iTunes, la varianta 1.1.3 oficiala) il face “varza”, adica nu mai pot face nici macar downgrade la 1.1.2, jailbreak etc. ?!

 2. @vlad: daca ai un tel functional nu iti recomand upgrade la 1.1.3. ma refer la cel dupa metoda lui nate true sau a iphone dev team. este instabila.
  1. teoretic da.
  2. vei avea o frumoasa caramida.

 3. Am inteles ca odata cu aparitia versiunii 1.1.4. va fi posibila deblocarea versiunii 1.1.3.pe varianta software,asa e?vreau sa stiu daca o sa-l mai folosesc vreodata(iphone cu X-sim versiunea 1.1.3)Multumesc si scuze pentru deranj!

 4. @marian: nu. asa s-a spus si despre aparitia 1.1.3 ca va rezolva problemele cu 1.1.2 si nu a fost asa. asta pt ca seckpack-ul este encriptat la 1024 biti si e greu de lucrat cu el.

 5. Salut.Am o problema cu un iphone.El a fost decodat in israel pt lb ebraica.Are card vodafone.Problema este ca nu pot vizualiza sms-urile.Adica imi apare de exemplu ca am primit 4 sms-uri dar cand deschid sa le vizualizez imediat aplicatia de la sms se inchide.Mentionez ca nu folosesc next sim.Exista cumva o rezolvare?Cineva mi-a spus sa instalez iworld si sa selectez lb romana.Este cumva asta solutia?Merci

 6. @daniel: folosesti iWorld?
  daca nu fa-o si selecteaza tara Romania, nu limba romana. iworld este o aplicatie care ajuta telefonul sa foloseasca sim card-uri din ti non-us.

 7. Te rog mult, da-mi un sfat.. ce sa fac, nu-mi merge deloc sa primesc sms.. pina acum mergea si.. brusc nu mai pot primi :((
  crede-ma sint fiert de nervi.. ce crezi ca s-a intmplat?

 8. buna…eu am primit un iPhone din america si l-am decodat pe versiunea 2.2(5G77)mergea fff bine nu avea nici o problema dar din greseala de pe iTunes am instalat versiunea 2.2.1 ce mai pot sa fac??pot sa folosesc NEXT-SIM v3???? meci

3 Trackbacks / Pingbacks

 1. iPhone Romania - suport tehnic | boio.ro
 2. breaking news: next Sim pentru iPhone 3G | boio.ro
 3. iPhone 3G: incepe distractia cu next sim | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*