Video review: iPhone Gift Card

Apple testeaza produse noi. Nu e decit o forma noua de reclama si o idee buna, dar sunt curios citi folosesc un iPhone Gift Card.

Cum, nu stii ce e ala? Well, tu dai banii pe un carton si un plastic colorat si il faci cadou. Cel care il primeste, se duce la orice Apple Store si isi ridica noul iPhone. In plus, primeste training gratuit de la un specialist Apple. La ce interes e acum pentru iPhone, cred si eu ca vin cu idei din astea.

Nu puteam sa nu fac o scurta despachetare, chiar acolo – un Apple Store.

Mda, stii imi place guma de mestecat. Chiar daca nu da bine pe video. Clipul e filmat cu iPhone 3GS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*