Praf in ochi de la Vodafone

Vodafone a lansat astazi abonamentele Red. Si se lauda cu Nelimitat*

Atentie. Exista si “o steluta”. Nu e totul nelimitat, ci doar minutele si sms-urile. OK, sunt si astea bune. Dar sa platesti 29 euro pe luna pentru asta… parca e prea mult.

Nu discutam acum despre preturi. Au facut-o altii mai bine.

Praful in ochi vine abia acum. Ca sa para mai interesante, ofertele au Vodafone Cloud, muzica nelimitata cu Zonga, Vodafone Protect antivirus si asigurare mobila. Mda, stiu ca fie nu ai auzit de ele, fie nu iti pasa de “beneficiile lor”. Sa le luam pe rind:

Vodafone Cloud: “este disponibil doar clienţiilor Vodafone care au o ofertă activă de internet pe mobil”. Zau asa?

Cum sa aiba cineva incredere in Vodafone Cloud atunci cind site-ul vostru are probleme grave sau cind aplicatia de iOS da erori ciudate si nimanui nu ii pasa?

Muzica nelimitata cu Zonga? Zonga e un serviciu romanesc gen Spotify care te pune sa te loghezi cu Facebook si apoi iti posteaza ce asculti pe profil. Am testat-o si mi s-a parut cam spammy.

Vodafone Protect antivirus. Si daca am iPhone si Mac ce antivirus imi dati?

Vodafone, vreau sa pot sa am minute si sms-uri nelimitate. Adica sa nu platesc 29 euro (+TVA?) si sa-mi bagati pe gat tot felul de chestii inutile. Ce ziceti de un abonament de 10-15 euro pe luna la care sa nu-ti pese cit vorbesti. Eu oricum nu depasesc 1000 minute + sms-uri in retea si 200 minute si sms-uri in alte retele.

Sau un abonament care sa aiba 3G nelimitat? Tot asa, la un pret modic. Nu vreau sa fac tethering, ci doar sa nu-mi pese citi MB mai am de folosit. Si nu vreau sa vad prostii din alea cu XX GB la viteza maxima urmati de nelimitat cu viteza melcului turbat.

In plus, fara Zonga, antivirusi si Cloud pe care nu le voi folosi niciodata.

Lucrurile bune ar trebui sa dureze la nesfarsit. La fel si bunul simt al (tuturor) operatorilor de telefonie. Hai sa nu insultam inteligenta userilor aruncind praf in ochi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. Exista si cu voce si … in plus… 4G. Dar nu le fac eu lor publicitate! Îmi pare cea mai buna varianta vis-a-vis de toate ofertele de pe piața. Nu am răbdare sa verific site-ul lor dar exista mai mult ca sigur pentru ca îl folosesc… dacă nu apare in oferta lor “la liber” e posibil sa fie o varianta costumizata pentru fidelizare. Mai exista si Colibri Young 8 – voce si 3GB cost control – este oferit cumva tinerilor pana-n 25ani sau pentru fidelizare!

 2. @Deck; alea care au și apeluri de voce sunt Colibri Special și au doar internet inclus, nu și minute. Cel puțin alea de pe site.

  apeluri în reţea: 0,146 euro/min

  apeluri în alte reţele: 0,198 euro/min

  Cam mult.

 3. Ia-ți cartela de 9€/luna! Eu am rupt planul cu vodafone si
  praful de stele – tot de la ei – in 2 si am trecut pe cartela după
  18 ani de contract in care am primit numai praf..in oki si nu era nici măcar de stele!
  Cheers

 4. Salutare, eu am un abonnement RED de la SFR Franta 19,90€ cu minute, sms-uri nelimitate in orice telefonie fixa si mobila din Fr, plus minute nelimitate pe fix in Europa si America si plus 1 Gb de internet 3G. Asa ca oferta Vodafore RED e chiar praf in ochi…

 5. ce frumos era la americani: aveam prepay de la AT&T cu 50$/luna si voce(nationale in/out indiferent de operator), sms-uri(chiar si internationale) si date unlimited(erau doar HSDPA dar nu ma deranja), fara sa fiu conditionat de ceva – de vis parerea mea…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*