Două motive pentru care să instalezi acum aplicația Spotify

Am tot auzit de Spotify, ca și concurent direct al Apple Music și nu l-am prea băgat în seamă. Asta pentru că nu merge dacă aveai IP de România și nu aveam chef să trec printr-un VPN ca să îmi ascult muzica.

Astăzi s-a lansat Spotify Romania. De fapt, Spotify a deschis oficial înscrierile la noi și a eliminat bariera pentru IP-urile românești.

Prima mea reacție a fost: “Așa, și?” După care mi-am adus aminte că nu mai țin pe telefon muzica pentru că oricum avem suficiente surse de muzică, inclusiv radio online.

Spotify a venit în România

Spotify are două “abonamente”: Free și Premium. Diferența este legată de faptul că la cel Free ai reclame din când în când. Și cum România este noua pe platforma lor, nu prea ai parte de acele reclame. În primele minute am auzit doar un singur Ad de 15 secunde despre cum să-ți faci un playlist în Spotify.

Așadar, deocamdată nu văd de ce nu ți-ai instala aplicația pe telefon. Ai peste 300 milioane de piese disponibile.

Spotify vine însă cu două mari avantaje:

1. Playlist-uri personalizate cu milioane de piese. Am găsit imediat trupele mele preferate și după ce i-am spus ce îmi place să ascult, aplicația mi-a dat câteva Playlist-uri cu muzică bună (din punctul meu de vedere)

2. Spre deosebire de YT, merge și cu telefonul blocat. Așa că nu îți mănâncă bateria.

Nu am testat încă volumul de net 4G consumat de aplicație, dar pe WiFi se aude perfect. Apropo, varianta Premium îți oferă și ascultae offline, așa că pentru cei care nu vor să stea cu grija GB-lor consumați, abonamentul de 4.99 Euro/luna poate fi ideal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu desi am folosit Spotify , Deezer, am ramas la concluzia ca Apple Music e cea mai buna alegere.De ce? Pai desi poti folosi la celelalte doua , asociate, 3 device-uri poti asculta doar pe unul din ele in acelasi timp. Deci un minus mare. Nu au pentru RO variantele family pack decat cele individuale. La Apple , cu 1 RON /zi, deci la 29.99 ron ai alegerea de family pack si care iti da posibilitatea sa folosesti pentru 6 conturi consecutiv accesul in Music , fiecare cu playlist-ul lui, fiecare putand asculta in acelasi timp, offline pana la 100 000 de melodii.
    Pentru nevoile mele( noastre) e cea mai buna varianta. Diferenta intre 30 mil de melodii si 40 sau cu cat s-ao lauda fiecare nu se simte.
    Asta asa ca experienta personala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*