MyVodafone Ro are nevoie de un developer

Aplicatia Vodafone Romania pentru iOS este un mare FAIL. Discutam despre versiunea 1.3 care a aparut in AppStore in urma cu o zi si jumatate.

Conform informatiilor de update, jucaria primea posibilitatea de incarcare a cartelelor prepaid si te lasa sa verifici informatiile despre toate numerele tale. A doua parte chiar ma interesa si am cerut-o celor de la Vodafone in urma cu ceva vreme. Problema este ca versiunea 1.3 aduce citeva mari probleme.

Design-ul este putin schimbat. Pagina in care apar informatiile cu minutele ramase a fost gandita sa cuprinda mai multe informatii, asa ca totul a fost micsorat. Nimic rau in asta. Problema este ca developerii au ales sa foloseasca un webview, asa ca pagina nu se misca asa cum trebuie sa se miste: nu poti sa schimbi numarul de telefon daca ai mai multe, iar minutele apar ca fiind depasite atunci cind inca le mai ai.

Ca la orice webview insa, daca serverul are probleme si aplicatia are grave probleme. Daca la versiunea precedenta puteai sa vezi minutele ramase chiar si cind erai offline (cu conditia sa fi incarcat meniul), acum pagina de “Cost Control” te duce catre un mare “Error 500”.

Este clar ca Vodafone Romania are nevoie de un developer care sa faca aplicatii native pentru iOS. Cit despre partea cu serverul, ai putea crede ca o companie mare de telecom poate sa aiba si niste servere si server admini mai de incredere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Aporopos de tag-urile tale, nu ca tin cu Vodafone, dar cred ca “It’s just you”. Mie imi merge perfect de cand cu noul update, si sunt client vechi, nu de ieri de azi.

  2. Apropo de Vodafone, dupa 13 ani la ei, cu doua abonamente am reziliat contractele…sa fie oare numarul cu ghinion? eu zic ca este lipsa de profesionalism si dezinteresul fata de clienti…bine ca exista concurenta :)

  3. @Alin Popescu: am sters aplicatia, m-am delogat si m-am logat din nou. Am incercat pe 3G si pe diferite WiFi-uri. E la fel.

    Si nu am incercat doar de pe iPhone-ul meu, ci de pe 3 device-uri diferite. Ar fi prea mare coincidenta ca sa nu-mi mearga numai mie.

  4. In cazul meu, rubrica Cost Control dispare imediat dupa ce ma loghez. Am reinstalat aplicatia dar degeaba. Le-am spus si celor de la @vodafonebuzz de aceasta problema dar pana acum nu am primit niciun raspuns.

  5. Daca ai doar o cartela de date, nu vezi nimic…:)…in afara de meniu. In orice optiune intri, nu vezi nimic…

1 Trackback / Pingback

  1. Praf in ochi de la Vodafone | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*