Si e de la Apple?

Imi place sa folosesc iPad-ul destul de mult, in timpul liber. Mai ales cind am pe linga mine o conexiune 3G sanatoasa. Citesc mailuri, feed-uri, urmaresc Podcast-uri video sau filme.

Astazi, inainte de munca, m-a oprit un coleg pe culoar (traducere si adaptare):

“iPad, nu-i asa. Iti place?”

“Da, il port mereu cu mine”.

“Si coperta e frumoasa” (o aveam pe cea de la Apple, pentru prima generatie de iPad) a insistat colegul zambind impresionat.

Omul s-a apropiat si eu m-am simtit dator sa deschid husa, sa ma plimb cu degetul printre ecranele de aplicatii si sa-i deschid una, de test.

“Si e de la Apple, sau…?” a continuat el…

Observ ca iPad devine din ce in ce mai mult sinonim cu “tablet” si ma tem ca o sa aud oameni care isi cumpara iPad de la Motorola sau cine stie ce mizerii care “fac oricum acelasi lucru ca si ala de la Apple si au si 3 USB-uri si camera de 8 megapixeli”.

8 Comments

  1. mdeah….nu stiu daca cat ai fost prin ro ai auzit, dar multi ma intrebau daca se merita iphoneul din reclama de la vodafone (si era pe vremea cand iphone era numai la orange).Incercam sa-i conving ca telefonul din reclama nu e iphone, insa sfarseam fie prin a-i enumera calitatiele unui iphone, fie dandu-i dreptate persoanei respective ca sa nu ma mai bata la cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*