Si e de la Apple?

Imi place sa folosesc iPad-ul destul de mult, in timpul liber. Mai ales cind am pe linga mine o conexiune 3G sanatoasa. Citesc mailuri, feed-uri, urmaresc Podcast-uri video sau filme.

Astazi, inainte de munca, m-a oprit un coleg pe culoar (traducere si adaptare):

“iPad, nu-i asa. Iti place?”

“Da, il port mereu cu mine”.

“Si coperta e frumoasa” (o aveam pe cea de la Apple, pentru prima generatie de iPad) a insistat colegul zambind impresionat.

Omul s-a apropiat si eu m-am simtit dator sa deschid husa, sa ma plimb cu degetul printre ecranele de aplicatii si sa-i deschid una, de test.

“Si e de la Apple, sau…?” a continuat el…

Observ ca iPad devine din ce in ce mai mult sinonim cu “tablet” si ma tem ca o sa aud oameni care isi cumpara iPad de la Motorola sau cine stie ce mizerii care “fac oricum acelasi lucru ca si ala de la Apple si au si 3 USB-uri si camera de 8 megapixeli”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. mdeah….nu stiu daca cat ai fost prin ro ai auzit, dar multi ma intrebau daca se merita iphoneul din reclama de la vodafone (si era pe vremea cand iphone era numai la orange).Incercam sa-i conving ca telefonul din reclama nu e iphone, insa sfarseam fie prin a-i enumera calitatiele unui iphone, fie dandu-i dreptate persoanei respective ca sa nu ma mai bata la cap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*