stiri de la prietenu’ chinez

cind nu avem stiri le fabricam, nu? si ce sursa e mai buna decit un prieten chinez? WTF!

AI au luat-o razna si publica stiri venite pe calea site-ului care are un cititor, care are un var care a auzit ca…

Povestea e simpla. Un chinez a publicat pe un forum de-al lor niste informatii. Genul de povesti pe care toti le stim: viitorul iPhone va avea capacitati de 16 sau 32 GB, camera de 3.2 MP, procesor si memorie mai buna si se va misca mai rapid. zau asa? nu as fi ghicit niciodata…

screen-shot-ul alaturat vine sa dovedeasca povestea. dar s-a inventat si photoshop-ul sau SDK in care poti sa creezi interfete d-astea.

il credem? well, ce nu e de crezut?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*