pr0n pe iPhone

Iata ca a aparut si prima aplicatie interzisa minorilor. Jucaria de 2 dolari este doar un browser pentru poze. Ai da banii pe asa ceva?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Asta ar trebuii sa fie gratis la ce stie sa faca pt ca pana la urma chestiile astea le gasesti si p google. De luat am luat-o si eu si in urmatoarele 2 min si-a castigat un mare delete de la mn.

  2. N-as da bani, insa si dc m-as gandi, are doar poze cu femei…. Deci publicul tinta e bine definit:(

  3. cred ca titlul articolului este gresit. pron inseamna cu totul altceva decat ce poze ne arata programul…

  4. @adrian boioglu: normal ca nu avea farmec:)) am vazut multe astfel d aplicatii cu femei, d toate felurile, dar niciuna cu barbati, d acolo dezamagirea mea:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*