ce este “boio pe twitter”

well, de vo 2 zile ai observat un post cu numele “boio pe twitter”. acelasi titlu, dar continut diferit. daca nu ti-ai dat seama cu ce se maninca, am ales sa explic putin utilitatea lui. dar sa incepem cu inceputul…

am mai zis ca daca vrei sa afli informatii interesante, sa vezi pe unde cutreier, pe net si mai ales ce mi se pare demn de bagat in seama… poti sa ma urmaresti pe twitter. vei primi acolo linkuri de stiri care merita, dar nu au ajuns la rangul de “informatii bune pentru boio.ro”.

Stiu ca sunt destui cei care ma urmaresc pe twitter, dar am ales sa ofer si un rezumat zilnic al postarilor de acolo pentru cei care vor sa aiba totul de-a gata, la final de zi.

pentru moment folosesc aceasta solutie via plug-in-ului “twitter tools”, in paralel cu un widget de la Twitter, aflat in sidebar. Cu timpul, numai una dintre ele va supravietui.

apropo, care dintre idei ti se pare mai buna? preferi sa ma citesti direct pe twitter? in sidebar, printr-un widget sau prin rezumate zilnice ale activitatii de pe twitter?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*