Michael Jackson a murit

Wow, la asta nu ma asteptam…

Michael Jackson a facut stop cardiac si medicii nu au reusit sa-l resusciteze. Stiu ca actiunile sale au fost controversate, dar omul a facut istorie in muzica. Solistul avea 50 ani si a lasat in urma 3 copii.

via / sursa foto

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. nu este mort este in coma intr-un spital din LA , dar cu siguranta cele 50 de concerte nu le va mai putea face

  2. O adevarata sursa de lumina pentru lumea asta, a ramas aprinsa in sufletele noastre pentru totdeauna. Ascultatii piesele si intelegeti-le cu inima, Earth Song, Heal The World, They dont care about us. cei care au zis adevarul au plecat devreme din lumea asta, de ce oare ? va recomand documentarul urmator : esoteric agenda, il gasiti doar pe net.

  3. Subscriu! Mare meserias, dar cu ceva probleme la “mansarda”. Sunt curios cui a lasat drepturile muzile asupra pieselor Beatles.

  4. A fost si va fi. Pacat ca paparazzi si tabloidele i-au distrus viata dar din fericire cariera nu. Nu va mai fi si nu a fost nimeni ca si el. A realizat in muzica ce nu a realizat nimeni. Din pacate lumea l-a cam uitat si ignorat dupa scandalul cu molestarea dar cine a stiut sa priveasca mai bine situatia i-a ramas fan. God rest his soul!

1 Trackback / Pingback

  1. realitatea.net FAIL | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*