plafonatzii

nu imi plac oamenii plafonati. dar mai mult decit atit nu imi plac oamenii care sunt invidiosi pe cei care nu sunt plafonati.

si cu toate astea, in prostia lor nu vor sa se destupe la minte. si daca mai sunt si bloggeri si mai si posteaza tampenii e si mai rau…

sa se inventeze domn’e permisu de blogger. daca esti plafonat sa nu te lase sa-ti faci… sau macar sa dai teste pina demonstrezi ca incepi sa gandesti si ca nu te mai roade invidia…

6 Comments

  1. :)) Primele 2 paragrafe, OK. Permis de blogger? pentru ce :) poÅ£i să scrii doar pentru tine, ÅŸi Å£ie îţi place să fii plafonat. Poate nici nu ÅŸtii alÅ£i “neplafonaÅ£i” deci nu eÅŸti invidios. E mica ta lume de blogger plafonat.

  2. E bună ideea, dar este aproape imposibil. Nu ştiu cum e cu blogurile din afară pentru că nu citesc, dar ştiu că cel puţin în România dacă cineva pică mai trebuie să ia pe cineva cu el, iar dacă o persoană reuşeşte într-un domeniu repede sar invidioşii şi ii spun că a folosit nu ştiu ce metode necurate.

  3. Cum ar fi sa avem permis de blogger?:))Permis de conducere avem,permis port-arma avem, ne mai trebuie permis port-bani si permis de blogger:))

1 Trackback / Pingback

  1. saptamana nebuna la boio.ro | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*