plafonatzii

nu imi plac oamenii plafonati. dar mai mult decit atit nu imi plac oamenii care sunt invidiosi pe cei care nu sunt plafonati.

si cu toate astea, in prostia lor nu vor sa se destupe la minte. si daca mai sunt si bloggeri si mai si posteaza tampenii e si mai rau…

sa se inventeze domn’e permisu de blogger. daca esti plafonat sa nu te lase sa-ti faci… sau macar sa dai teste pina demonstrezi ca incepi sa gandesti si ca nu te mai roade invidia…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. :)) Primele 2 paragrafe, OK. Permis de blogger? pentru ce :) poÅ£i să scrii doar pentru tine, ÅŸi Å£ie îţi place să fii plafonat. Poate nici nu ÅŸtii alÅ£i “neplafonaÅ£i” deci nu eÅŸti invidios. E mica ta lume de blogger plafonat.

  2. E bună ideea, dar este aproape imposibil. Nu ştiu cum e cu blogurile din afară pentru că nu citesc, dar ştiu că cel puţin în România dacă cineva pică mai trebuie să ia pe cineva cu el, iar dacă o persoană reuşeşte într-un domeniu repede sar invidioşii şi ii spun că a folosit nu ştiu ce metode necurate.

  3. Cum ar fi sa avem permis de blogger?:))Permis de conducere avem,permis port-arma avem, ne mai trebuie permis port-bani si permis de blogger:))

  4. Acel permis ar arata super ok, adica la interviuri sau astea sa fim recunoscuti ca jurnalisti liber profesionisti, asa cum ai zis si tu.

1 Trackback / Pingback

  1. saptamana nebuna la boio.ro | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*