tehnologia toshiba

cum se face ca toshiba da hard-disk-uri excelente pt iPod iar mai nou anunta ca vor scoate SSD-uri de pina la 128 giga si laptopurile facute de ei sunt atit de najpa….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Laptop = HDD :) Toshiba e un fel de Microsoft. Dacă au făcut Solitare bine, windows era şi normal să nu le iese :) (poate am fost puţin exagerat..dar asta e)

  2. Dat fiind faptul că numai după o lună m-am dus cu laptopul la ei, da, sunt de acord cu voi, sunt printre cele mai slabe laptopuri. Ei fac ceva doar de dragul de a face, dar nu se uită la detalii care de multe ori sunt cele mai importante.

1 Trackback / Pingback

  1. jucarii noi de la toshiba | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*