scripturile de la trafic.ro

imi da batai de cap trafic.ro si in firefox si in ie7. imi tot zice pagina lor ca are nush ce script si ma tot bune sa dau ok-uri ca sa se deschide.

ce i-ati mai facut mai baietzi de nu mai merge ca pe vremuri?…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Să zic şi eu că de 3 zile aştept ca scriptul lor de contorizare al traficului să fie activat pe blogul meu?

  2. Trafic.ro sucks :) De ceva timp încoace. În special acum, când îţi trebuie subtitrare ca să înţelegi ce vor de la tine.

  3. Da-i incolo, mi-am inscris blogu personal acolo, acu nu stiu cate luni si nu mi l-ai acceptat nici in ziua de azi.Oricum, trafic.ro e plin de reclame acum.Ca sa ajunge ai treaba trebuie sa inghizi vreo 3 reclame popup…parca asa se numesc

  4. Trafic.ro intr-adevar are destul de mari probleme. Si asta pentru simplul fapt ca..nu le mai pasa. Si n-ai ce sa le faci. Le trimiti mailuri, incerci sa dai de ei..astepti cu saptamanile..nimic. Asa sunt serviciile free in .ro :)

  5. Cei care nu au adp instalat, ori tolereaza reclamele si au rabdare sa le inchida, ori se enerveaza si nu mai intra in veci pe trafic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*