Photovine

OK, Google mai lanseaza o jucarie noua – Photovine. Un fel de photosharing app. Eu nu inteleg nimic din prima lor reclama. Ce treaba are catelul cu toate celelalte poze si de ce as folosi aplicatia lor cind am deja Instagram?

Pe de alta parte, de ce se mai limiteaza Google la invitatii pentru Photovine sau Google+? Chiar nu au destule servere care sa faca fata puhoiul de trafic?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Lasa catelu’… nenea de la piscina e bestial. Cred ca se bat fetele pe invitatii la Photovine asta :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*