Parallels o da in bara

Hai sa vindem un produs studentilor care folosesc Mac si vor Windows pe el. Il punem pe un stick USB ca e la moda.

Facem produse pentru OS X, dar Firma noastra de PR e inca pe Windows XP, probabil.

Ce e in neregula cu poza de mai jos? Nu, nu e trucata, e de pe store.apple.com.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Le-am lăsat un feedback cu rugămintea să-l tu dă pe cel care a post-at poza și apoi să-i dea câteva zile libere; clar omu’ e obosit.
    Da’ las că la Dream start-up s-o întâmplat de 2 ori la I/S. :)

  2. @Adrian (nu Adi Boio ;))
    Tastele sunt foarte bine puse :))
    E un MacBook Pro de 15”, si toate porturile pe MacBook sunt pe partea stanga asa ca poza e facuta din spatele ecranului (daca pot sa ma exprim asa) :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*