Pe drumurile patriei

Sa nu te surprinda linistea de pe boio.ro. In perioada asta alerg mult si am intrat in linie dreapta pentru marele eveniment.

In acelasi timp, sunt la zi cu stirile si atunci cind apare ceva important, vei vedea cu siguranta o referire pe boio.ro.

Pina una alta, astazi am bagat in priza un Mac Mini de ultima generatie si am despachetat o tastatura si un Magic Trackpad Apple. Iti povestec mai multe despre ele in momentul in care scot pozele…

BTW, am fost surprins placut de viteza Internetului de la RDS in Medgidia. Conexiunea lor e stabila si viteza de download superioara celei din Constanta, pe alocuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Adriane daca ai zbor spre USA pregateste-te cu mult mult mult…. calm si rabdare, zborurile au multe probleme zilele astea din cauza “tantei Irina”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*