Cea mai sofisticata reclama pentru o aplicatie de iOS

Cum poti sa intreci asa ceva?

Iar Demon Cam costa doar 99 centi in AppStore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. is curios cat a costat reclama aia:) cat a costat sa faca aplicatia si cat profit o sa aibe ei…

  2. Cati au putut achizitiona aplicatia?
    Cati cumparatori a avut cea mai vanduta aplicatie ?
    Nu am idee de nici o cifra.

  3. @andrei: asta stiu doar ei. dar video are aproape 90.000 vizionari pe vimeo si creste in fiecare zi considerabil. Daca doar jumatate din cei care l-au vazut au dat 99 centi pe ea inseamna ca au castigat 45.000 dolari (minus comisionul Apple). In plus, aplicatia creste in clasamentele din AppStore si asta ii aduce useri noi mereu.

    Daca aplicatia costa 5 dolari, nimeni nu ar fi cumparat-o dupa ce vedea clipul. Mi se pare ca miscarea lor e inteligenta si ar trebui urmata de citi mai multi developeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*